Az egyedileg nyomtatott füzet megkönnyíti a munkát

Egy irodában kétségtelen, hogy számtalan feljegyzés készül a munka során. Ezt az esetek túlnyomó többségében különböző cetlikre írjuk fel, amelyek aztán könnyedén elkeverednek a nap folyamán a nyüzsgésben. Erre, de még számos más problémára is megoldást jelenthet az, ha rendelkezésre áll egy irka vagy egy füzet, ami nem csak a munkát segíti, de kiváló reklámhordozó is.

Ideje górcső alá venni, hogy milyen sokoldalú eszköz lehet egy egyedileg tervezett füzet, amelyet aztán nem csak az irodában, hanem azon kívül is fel lehet használni. Most ehhez nyújtunk egy kis segítséget, hogy igazán hatékonyan alkalmazhassa vállalkozásában ezt az egyszerű kelléket.

A füzet, mint reklámhordozó

Korábbi cikkünkben is felhívtuk már a figyelmet arra, hogy mennyire hatékony módszer, ha olyan reklámanyagot adunk az ügyfelek és partnerek kezébe, amelyet a mindennapokban is tudnak majd használni. A jegyzetfüzet jó alternatíva erre, hiszen mind készítünk feljegyzéseket a mindennapokban a munkában és a magánéletben egyaránt.

Ezzel a gesztussal megmutathatja üzlettársai és vásárlói számára, hogy figyel rájuk és az igényeikre. Az egyszerű szórólapokkal és más nyomtatott marketing eszközökkel szemben olyat ad a kezükbe, ami nem csak a helyet foglalja majd a polcon, vagy rosszabb esetben a szeméttárolóban. A marketing stratégiák során ugyanis kulcsfontosságú, hogy az ügyfelek igényeire odafigyeljen.

Az ön céges füzetét használva a hétköznapi életben ráadásul még több emberhez eljuthat vállalkozásának jó híre. Az újonnan érdeklődők így azt láthatják, hogy a vállalat és ön is figyelnek arra, hogy olyan anyagokat készítsenek, amelyek segítséget nyújtanak a felhasználóik számára. Ilyen módon már azt megelőzően bizalmat ébreszthet, hogy kapcsolatba kerülne ezekkel a potenciális kliensekkel.

Segítő kéz a kollégák számára

Az sem árt, ha ezekből a jegyzetfüzetekből az irodában is elérhető néhány darab. Számtalan olyan helyzet adódhat, amikor szüksége lehet rá az alkalmazottaknak. Ezek közül az egyik, amelyet fentebb is említettünk. Folyton eltünedező papír cetlik helyett egy helyre gyűjthetik emlékeztetőiket és feljegyzéseiket, amelyek így mindig kéznél lesznek.

Akárcsak az ügyfeleknek ajándékozva, a kollégák is jó hírét vihetik a cégnek, ha egy ilyen füzetet használnak a munkahelyükön kívül is. Nekik átadva jótékony hatással lehet az alkalmazottakkal kialakított viszonyára, valamint az irodai légkörre is, mivel érezhetik, hogy támogatja őket a munkában és aktív részvételük a vállalkozásban kifizetődik.

Látványos és praktikus reklámfelület

Ahhoz, hogy ezek a füzetek hatékonyan vehessen részt marketing során, szükség van arra, hogy a felhasználójuk számára jól alkalmazható legyen. Ehhez jó minőségű alapanyagokra alapos tervezésre és dekoratív kivitelezésre van szükség, hogy mindenki szívesen vegye majd kézbe.

Érdemes tehát olyan irodaszert tervezni, amelyben bőségesen elférnek azok a feljegyzések, amelyekre szüksége lehet annak, aki használni fogja. A spirálozott füzetek erre remek lehetőséget nyújtanak, hiszen így vastag, de egyben könnyű kiadvány készül, ami nem foglal sok helyet a táskába süllyesztve sem.

Mindezek mellett arra is lényeges hangsúlyt fektetni, hogy a borító olyan legyen, ami megragadja a figyelmet. Érdemes elhelyezni rajta a cég logóját, esetleg a mottóját és jó, ha a színek is igazodnak a már meglévő arculathoz. Amennyiben már vannak olyan színek és betűtípusokat, amelyeket a legtöbb grafikai anyagnál alkalmaz, akkor ezt a füzetborítón is célszerű alkalmazni.

Készítsen praktikus és sokoldalú reklámanyagokat ügyfelei számára, így könnyedén lendítheti fel majd vállalkozását. Ha megmutatja, hogy kampányai során figyel ügyfelei elégedettségére is, akkor nyomtatott anyagai még hatékonyabb eszközökké válhatnak majd. Ilyen módon még több lehetősége adódhat majd az üzletkötésre és növelheti a cégbe vetett bizalmat is.

Szeretne ön is egyedi készítésű füzeteket vállalkozása számára? Kérjen árajánlatot tőlünk még ma, hogy jó minőségű, dekoratív termékekkel kápráztathassa el üzlettársait. Az árajánlat kéréshez pedig itt talál segédletet.

Cégünk kiállításra készült, és nagyon fontos volt, hogy határidőre elkészüljön a nyomdai munka. Az Ofszetnyomda.hu árajánlata kedvező volt, ezen felül a pontosság és gyorsaság volt első választásunk oka. A kollégák telefonon keresztül is nagyon segítőkészek voltak, minden kérdésünkre azonnali választ kaptunk, így kialakult a bizalom. A gyönyörű, magas minőségű katalógusok, névjegykártyák és szórólapok határidőre elkészültek, mely hozzájárult cégünk sikeréhez is! Az Ofszetnyomda.hu-t ajánlom mindenkinek, akinek fontos a magas minőség, megbízhatóság, gyorsaság! Szentkuti Csilla

Gyorsan és jó minőségben dolgoznak és az áraik is a legjobbak. Már több ismerősömnek is az ofszetnyomda.hu-t ajánlottam illetve legközelebb is hozzájuk fordulok! Pápai Attila

További olvasnivalók

Szabványos méretek

A nyomdai gyakorlatban a legtöbbször kétféle papírral találkozhatunk, attól függően, hogy milyen nyomógépen, milyen technológiával dolgozzuk fel: íves, és tekercses formában.

A legjellemzőbb szabványos papírméretek az A és B fősorozatba tartoznak.

Tovább olvasom »

Íves ofszetnyomás

A nyomdaipar egyik legelterjedtebb technikája. Jelentése: átmásolás, áthelyezés. A nyomat a nyomólemezről egy gumikendőre, arról a papírra vagy más nyomathordozóra

Tovább olvasom »

Nyomdai ajánlatkérés a legegyszerűbben, leggyorsabban.

Kényelmesen és gyorsan.

Csak a legszükségesebb paraméterek bekérésével.

Ezek is érdekelhetik:

Gyorsrendelés

…mert az idő pénz! Ezen az oldalon lehetősége van megrendelni a leggyakoribb, legegyszerűbb nyomdai kiadványokat. Olyan paraméterű kiadványok kerülnek ide, amelyekből a legtöbb rendelés érkezik.

Elolvasom »