Az egyedileg nyomtatott füzet megkönnyíti a munkát

Egy irodában kétségtelen, hogy számtalan feljegyzés készül a munka során. Ezt az esetek túlnyomó többségében különböző cetlikre írjuk fel, amelyek aztán könnyedén elkeverednek a nap folyamán a nyüzsgésben. Erre, de még számos más problémára is megoldást jelenthet az, ha rendelkezésre áll egy irka vagy egy füzet, ami nem csak a munkát segíti, de kiváló reklámhordozó is.

Ideje górcső alá venni, hogy milyen sokoldalú eszköz lehet egy egyedileg tervezett füzet, amelyet aztán nem csak az irodában, hanem azon kívül is fel lehet használni. Most ehhez nyújtunk egy kis segítséget, hogy igazán hatékonyan alkalmazhassa vállalkozásában ezt az egyszerű kelléket.

A füzet, mint reklámhordozó

Korábbi cikkünkben is felhívtuk már a figyelmet arra, hogy mennyire hatékony módszer, ha olyan reklámanyagot adunk az ügyfelek és partnerek kezébe, amelyet a mindennapokban is tudnak majd használni. A jegyzetfüzet jó alternatíva erre, hiszen mind készítünk feljegyzéseket a mindennapokban a munkában és a magánéletben egyaránt.

Ezzel a gesztussal megmutathatja üzlettársai és vásárlói számára, hogy figyel rájuk és az igényeikre. Az egyszerű szórólapokkal és más nyomtatott marketing eszközökkel szemben olyat ad a kezükbe, ami nem csak a helyet foglalja majd a polcon, vagy rosszabb esetben a szeméttárolóban. A marketing stratégiák során ugyanis kulcsfontosságú, hogy az ügyfelek igényeire odafigyeljen.

Az ön céges füzetét használva a hétköznapi életben ráadásul még több emberhez eljuthat vállalkozásának jó híre. Az újonnan érdeklődők így azt láthatják, hogy a vállalat és ön is figyelnek arra, hogy olyan anyagokat készítsenek, amelyek segítséget nyújtanak a felhasználóik számára. Ilyen módon már azt megelőzően bizalmat ébreszthet, hogy kapcsolatba kerülne ezekkel a potenciális kliensekkel.

Segítő kéz a kollégák számára

Az sem árt, ha ezekből a jegyzetfüzetekből az irodában is elérhető néhány darab. Számtalan olyan helyzet adódhat, amikor szüksége lehet rá az alkalmazottaknak. Ezek közül az egyik, amelyet fentebb is említettünk. Folyton eltünedező papír cetlik helyett egy helyre gyűjthetik emlékeztetőiket és feljegyzéseiket, amelyek így mindig kéznél lesznek.

Akárcsak az ügyfeleknek ajándékozva, a kollégák is jó hírét vihetik a cégnek, ha egy ilyen füzetet használnak a munkahelyükön kívül is. Nekik átadva jótékony hatással lehet az alkalmazottakkal kialakított viszonyára, valamint az irodai légkörre is, mivel érezhetik, hogy támogatja őket a munkában és aktív részvételük a vállalkozásban kifizetődik.

Látványos és praktikus reklámfelület

Ahhoz, hogy ezek a füzetek hatékonyan vehessen részt marketing során, szükség van arra, hogy a felhasználójuk számára jól alkalmazható legyen. Ehhez jó minőségű alapanyagokra alapos tervezésre és dekoratív kivitelezésre van szükség, hogy mindenki szívesen vegye majd kézbe.

Érdemes tehát olyan irodaszert tervezni, amelyben bőségesen elférnek azok a feljegyzések, amelyekre szüksége lehet annak, aki használni fogja. A spirálozott füzetek erre remek lehetőséget nyújtanak, hiszen így vastag, de egyben könnyű kiadvány készül, ami nem foglal sok helyet a táskába süllyesztve sem.

Mindezek mellett arra is lényeges hangsúlyt fektetni, hogy a borító olyan legyen, ami megragadja a figyelmet. Érdemes elhelyezni rajta a cég logóját, esetleg a mottóját és jó, ha a színek is igazodnak a már meglévő arculathoz. Amennyiben már vannak olyan színek és betűtípusokat, amelyeket a legtöbb grafikai anyagnál alkalmaz, akkor ezt a füzetborítón is célszerű alkalmazni.

Készítsen praktikus és sokoldalú reklámanyagokat ügyfelei számára, így könnyedén lendítheti fel majd vállalkozását. Ha megmutatja, hogy kampányai során figyel ügyfelei elégedettségére is, akkor nyomtatott anyagai még hatékonyabb eszközökké válhatnak majd. Ilyen módon még több lehetősége adódhat majd az üzletkötésre és növelheti a cégbe vetett bizalmat is.

Szeretne ön is egyedi készítésű füzeteket vállalkozása számára? Kérjen árajánlatot tőlünk még ma, hogy jó minőségű, dekoratív termékekkel kápráztathassa el üzlettársait. Az árajánlat kéréshez pedig itt talál segédletet.

Gyorsan és jó minőségben készültek el az anyagaim, a megbeszélt határidőre. Csak jót mondhatok a munkájukról. Koltai László

Köszönjük a gyors, pontos munkát! Kiváló a minőség, reméljük, a továbbiakban is együtt tudunk működni. Köszönettel: Kővágó Sándor Simultán Kft.

További olvasnivalók

Íves ofszetnyomás

A nyomdaipar egyik legelterjedtebb technikája. Jelentése: átmásolás, áthelyezés. A nyomat a nyomólemezről egy gumikendőre, arról a papírra vagy más nyomathordozóra

Tovább olvasom »

Nyomdai ajánlatkérés a legegyszerűbben, leggyorsabban.

Kényelmesen és gyorsan.

Csak a legszükségesebb paraméterek bekérésével.

Ezek is érdekelhetik:

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
All rights reserved © Company Name, 2014
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio, cursus montes ac turpis. Ultrices! Massa integer augue ridiculus adipiscing, massa cras pid. Turpis placerat scelerisque, vut odio mus non, mattis porttitor, nunc odio, turpis tortor sit? Pid amet, sed facilisis.
  • Goblinus globalus fantumo tandempo
  • Scelerisque cursus dignissim donus
  • Montes vutario lacus quis arcupolisio
  • Leftomato denitro oculus tepircos den
  • Spiratio dodenus christmas popupius
  • Afrenius globalus spiritum tandempo
  • Fitatos vutario lacus quis arcup delis
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Várjon egy percet!
Megtalálta amit keresett?
Kérem mondja el nekünk a lenti rövid kérdőíven!
Sikerült választani?
Megrendelés lent
ÖNNEK MÁR VAN KEDVEZMÉNYE?
A nyilvántartásunk szerint az Ön előző rendelése alapján kedvezményt kaphat akár ebből a kiadványból is.
A részleteket az ofszetnyomda.hu/legyen-a-torzsvasarlonk/ oldalon tudja elolvasni.
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Akár 30% is lehet egyes rendeléseknél.*
*A kedvezmény a következő rendelésből kerül jóváírásra, ami az új rendelés 30%-a is lehet.
Árajánlatot szeretne kérni?
Ha nyomdai árajánlatot szeretne kérni egyszerű, gyors és könnyen használható felületen, akkor próbálja ki az ajánlatkérő chatrobotunkat, amivel pár perc alatt elkészítheti az ajánlatkérését!
Ez a vonat elment...
Ez az ajánlat legalább 2 hónapos. Frissíteni szükséges!
Rendelést csak az ajánlat frissítése után tud leadni.
A frissítés nem feltétlenül jelent új árakat, csak az ajánlat felülvizsgálatát a piaci változások függvényében.
...vagy mégse...?
Árajánlatot szeretne kérni?
Ha nyomdai árajánlatot szeretne kérni egyszerű, gyors és felhasználóbarát felületen, akkor próbálja ki az ajánlatkérő űrlapunkat, amit pár perc alatt ki tud tölteni!