3+1 nagyszerű felhasználási mód egy irattartó mappának

Az irattartó mappákról a többségnek az otthon félretett számlák, vagy éppen a gyermek iskolai tanévének kezdete jut eszébe. Ám sokat profitálhat belőle a cége, ha Ön is rendelkezik saját, egyedi darabokkal. Mutatjuk, miért!

A saját cégérrel ellátott nyomtatványok és irodaszerek mindig jó választásnak bizonyulnak egy vállalat számára. Amellett, hogy házon belül is megkönnyíti a munkatársak életét, a partnerek felé is egészen egyedi kommunikációt képes biztosítani.

1. Mutassa meg ügyfeleinek, hogy törődik velük

Számos nagy múltú cég él a lehetőséggel, hogy ilyen formában adja partnerei tudtára, hogy odafigyel az igényeire. Talán már Ön is találkozott hasonló, kedveskedő gesztussal üzletkötései során, amikor a temérdek papír mellé átnyújtanak egy ajándék mappát az ügyfélnek.

Ez a mozzanat segít megalapozni az első benyomásokat. Az átlagemberek többségére jellemző, hogy megfeledkezik a szerződéskötés egyik legáltalánosabb velejárójáról: a papírokról. Ön azonban már felkészülten várhatja őket, s megoldást nyújthat a problémára.

Az ajándék mappák emellett az ügyfelek kezében üzenetet hordoznak azok számára is, akik még nem léptek kapcsolatba a cégével. Tízből kilenc embernél ugyanis, ha egy szolgáltatást, vagy terméket keres, nagy súllyal esik latba az ismerősei véleménye. Egy céges mappát a kezében tartva elégedettséget sugároz az ügyfél, ami a környezetére is hatással van.

2. Rend a lelke mindennek – különösen az irodában

Egyértelmű, hogy ha egy cég rendelkezik saját logós termékekkel, azokat használatba is veszi. Érdemes olyan mennyiséget rendelni, amely elegendő az alkalmazottai számára is. Akárcsak az ügyfeleknek ajándékozott példányok, ezek is az Ön nagylelkűségét hordozzák magukban.

Ezen felül ezzel a gesztussal megkönnyítheti a munkát is kollégái számára. Különösen igaz ez azon munkatársak esetében, akiknek nehezére esik fejben tartani mindent, vagy egyszerűen csak szeretik a rendet. Ha az irodában és az asztalon rend van, a munka zavartalan lehet.

3. Archiválás magas fokon

Az egyéni felhasználás mellett az irodai jelenlétben nagyobb jelentősége is lehet az Ön mappájának. Ahogy növekszik egy vállalkozás, úgy sokasodik vele a papírmunka is. Miért ne használna ehhez egyedi, saját rendezőt, amelyekkel könnyedén átláthatóvá teheti a folyamatban lévő és a már lezárt ügyeket egyaránt?

Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy az archiválás sosem kifejezetten szívderítő tevékenység. Egy dekoratív és egyedi mappa, amely ráadásul a cég sajátja nagyobb kedvet biztosít az unalmas, aktákkal való tevékenységekhez.

+1. Egyedi üzenet a világ számára

Mint minden nyomtatott anyag esetében, úgy az irattárolók esetében is igaz, hogy sokat elárul annak tulajdonosáról. Bár a irattartó mappa nem szórólap, egy figyelemfelkeltő, egyedi darabra felfigyel a hétköznapok embere.

Az ajándéktárgyak esetében természetesen célszerű figyelni arra, hogy az elsődleges cél nem a reklám. A tervezés során célszerű inkább arra fektetni a hangsúlyt, hogy az eredmény praktikus és esztétikus legyen, kielégítve a felhasználó igényeit.

A szöveges tartalom és üzenet ennek ellenére helyet kaphat egy mappában. Ebben megmutathatja a cég fő profilját, hitvallását és célkitűzéseit. Ezeket érdemes a behajtható füleken és a belső felületeken elhelyezni, ahol nem csak jobban mutat, de nagyobb eséllyel is olvassa majd el használója a kezében tartva.

Ahhoz, hogy megtalálhassa a leginkább testhezálló megoldást irattartó mappára, az alábbiakat érdemes figyelembe vennie:

  • Mekkora dokumentumokkal dolgozik általában?
  • Ki fogja felhasználni a mappákat?
  • Milyen mennyiségű iratot szeretne tárolni?

Ezek az alapvető információk meghatározzák majd a mappa szerkezetét. Ha pedig ez már összeállt, a tervezési fázis máris a következő szintjére léphet – létrejöhet a dizájn. Eltérő kialakítások ugyanis eltérő megjelenésre adnak lehetőséget, így könnyebben kialakíthatja a megfelelő arculatot, amit majd az viselni fog magán.

Ha mappára, vagy egyéb stancolt termékre van szüksége, lent kérhet tőlünk árajánlatot.

Tetszik ez a cikk?

Adja meg a leggyakrabban olvasott e-mail-címét, és amint megjelenik egy új cikk az oldalon, máris elküldjük azt Önnek!

A hétvégén (vasárnap délelőtt) történt ajánlatkérésre néhány órán belül korrekt, kidolgozott árajánlatot küldtek részemre. Köszönöm! Lenner Péter

Az Ofszetnyomda.hu lassan egy esztendeje kivitelezi megrendelőim kiadványait, és saját anyagaimat. Nem véletlen, hogy az első közös munkánk után mástól már nem is kérek árajánlatot 🙂 Szlogenjük mögött, “nyomdai megoldások igényeseknek” valós tartalom van. Nem “legyártást” végeznek, megoldásokat kínálnak, akkor is, ha az ember a grafikai tervezés vagy előkészítés során elbizonytalanodik. Amikor az elkészült munkákért megyek, mindig rápillantok a mások számára készített anyagokra is. Mert egy magamfajta grafikusnak élmény a polcokon sorakozó rengeteg pompásan kivitelezett, gusztusosan csomagolt kiadvány látványa. Bertalan Zoltán, Cinnepyrin

További olvasnivalók

Nyomdai ajánlatkérés a legegyszerűbben, leggyorsabban.

Kényelmesen és gyorsan.

Csak a legszükségesebb paraméterek bekérésével.

Ezek is érdekelhetik: