3+1 nagyszerű felhasználási mód egy irattartó mappának

Az irattartó mappákról a többségnek az otthon félretett számlák, vagy éppen a gyermek iskolai tanévének kezdete jut eszébe. Ám sokat profitálhat belőle a cége, ha Ön is rendelkezik saját, egyedi darabokkal. Mutatjuk, miért!

A saját cégérrel ellátott nyomtatványok és irodaszerek mindig jó választásnak bizonyulnak egy vállalat számára. Amellett, hogy házon belül is megkönnyíti a munkatársak életét, a partnerek felé is egészen egyedi kommunikációt képes biztosítani.

1. Mutassa meg ügyfeleinek, hogy törődik velük

Számos nagy múltú cég él a lehetőséggel, hogy ilyen formában adja partnerei tudtára, hogy odafigyel az igényeire. Talán már Ön is találkozott hasonló, kedveskedő gesztussal üzletkötései során, amikor a temérdek papír mellé átnyújtanak egy ajándék mappát az ügyfélnek.

Ez a mozzanat segít megalapozni az első benyomásokat. Az átlagemberek többségére jellemző, hogy megfeledkezik a szerződéskötés egyik legáltalánosabb velejárójáról: a papírokról. Ön azonban már felkészülten várhatja őket, s megoldást nyújthat a problémára.

Az ajándék mappák emellett az ügyfelek kezében üzenetet hordoznak azok számára is, akik még nem léptek kapcsolatba a cégével. Tízből kilenc embernél ugyanis, ha egy szolgáltatást, vagy terméket keres, nagy súllyal esik latba az ismerősei véleménye. Egy céges mappát a kezében tartva elégedettséget sugároz az ügyfél, ami a környezetére is hatással van.

2. Rend a lelke mindennek – különösen az irodában

Egyértelmű, hogy ha egy cég rendelkezik saját logós termékekkel, azokat használatba is veszi. Érdemes olyan mennyiséget rendelni, amely elegendő az alkalmazottai számára is. Akárcsak az ügyfeleknek ajándékozott példányok, ezek is az Ön nagylelkűségét hordozzák magukban.

Ezen felül ezzel a gesztussal megkönnyítheti a munkát is kollégái számára. Különösen igaz ez azon munkatársak esetében, akiknek nehezére esik fejben tartani mindent, vagy egyszerűen csak szeretik a rendet. Ha az irodában és az asztalon rend van, a munka zavartalan lehet.

3. Archiválás magas fokon

Az egyéni felhasználás mellett az irodai jelenlétben nagyobb jelentősége is lehet az Ön mappájának. Ahogy növekszik egy vállalkozás, úgy sokasodik vele a papírmunka is. Miért ne használna ehhez egyedi, saját rendezőt, amelyekkel könnyedén átláthatóvá teheti a folyamatban lévő és a már lezárt ügyeket egyaránt?

Nem elhanyagolható tényező az sem, hogy az archiválás sosem kifejezetten szívderítő tevékenység. Egy dekoratív és egyedi mappa, amely ráadásul a cég sajátja nagyobb kedvet biztosít az unalmas, aktákkal való tevékenységekhez.

+1. Egyedi üzenet a világ számára

Mint minden nyomtatott anyag esetében, úgy az irattárolók esetében is igaz, hogy sokat elárul annak tulajdonosáról. Bár a irattartó mappa nem szórólap, egy figyelemfelkeltő, egyedi darabra felfigyel a hétköznapok embere.

Az ajándéktárgyak esetében természetesen célszerű figyelni arra, hogy az elsődleges cél nem a reklám. A tervezés során célszerű inkább arra fektetni a hangsúlyt, hogy az eredmény praktikus és esztétikus legyen, kielégítve a felhasználó igényeit.

A szöveges tartalom és üzenet ennek ellenére helyet kaphat egy mappában. Ebben megmutathatja a cég fő profilját, hitvallását és célkitűzéseit. Ezeket érdemes a behajtható füleken és a belső felületeken elhelyezni, ahol nem csak jobban mutat, de nagyobb eséllyel is olvassa majd el használója a kezében tartva.

Ahhoz, hogy megtalálhassa a leginkább testhezálló megoldást irattartó mappára, az alábbiakat érdemes figyelembe vennie:

  • Mekkora dokumentumokkal dolgozik általában?
  • Ki fogja felhasználni a mappákat?
  • Milyen mennyiségű iratot szeretne tárolni?

Ezek az alapvető információk meghatározzák majd a mappa szerkezetét. Ha pedig ez már összeállt, a tervezési fázis máris a következő szintjére léphet – létrejöhet a dizájn. Eltérő kialakítások ugyanis eltérő megjelenésre adnak lehetőséget, így könnyebben kialakíthatja a megfelelő arculatot, amit majd az viselni fog magán.

Ha mappára, vagy egyéb stancolt termékre van szüksége, lent kérhet tőlünk árajánlatot.

Gyors, precíz munkavégzés jellemzi a nyomdát. A kapcsolattartó kolléga barátságos és szolgálatkész, mindig azonnal megválaszolja a felmerülő kérdést. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a nyomdát! Czakó Ágnes

Megrendelésem (névjegy) időre elkészült, A kivitelezés nagyon jó, a munkaminőségével teljesen elégedett vagyok 8) dr. Falus András

További olvasnivalók

Gyorsrendelés

…mert az idő pénz! Ezen az oldalon lehetősége van megrendelni a leggyakoribb, legegyszerűbb nyomdai kiadványokat. Olyan paraméterű kiadványok kerülnek ide,

Tovább olvasom »

Nyomdai ajánlatkérés a legegyszerűbben, leggyorsabban.

Kényelmesen és gyorsan.

Csak a legszükségesebb paraméterek bekérésével.

Ezek is érdekelhetik:

“3D UV-formalakk”

Tegye egyedivé Ön is a névjegyeit, prospektusait, csomagolásait! Nyűgözze le ügyfeleit, és essen le a versenytársa álla! 😉 Nézze végig ezt a pár videót, hogy

Elolvasom »

Gyorsrendelés

…mert az idő pénz! Ezen az oldalon lehetősége van megrendelni a leggyakoribb, legegyszerűbb nyomdai kiadványokat. Olyan paraméterű kiadványok kerülnek ide, amelyekből a legtöbb rendelés érkezik.

Elolvasom »
Könyvlap

Munkáink

Biztos vagyok abban, hogy az Ön kiadványát is úgy tudjuk legyártani, hogy a végeredménnyel Ön is és mi is elégedettek leszünk. Az eddigi, több mint

Elolvasom »
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
All rights reserved © Company Name, 2014
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio, cursus montes ac turpis. Ultrices! Massa integer augue ridiculus adipiscing, massa cras pid. Turpis placerat scelerisque, vut odio mus non, mattis porttitor, nunc odio, turpis tortor sit? Pid amet, sed facilisis.
  • Goblinus globalus fantumo tandempo
  • Scelerisque cursus dignissim donus
  • Montes vutario lacus quis arcupolisio
  • Leftomato denitro oculus tepircos den
  • Spiratio dodenus christmas popupius
  • Afrenius globalus spiritum tandempo
  • Fitatos vutario lacus quis arcup delis
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Várjon egy percet!
Megtalálta amit keresett?
Kérem mondja el nekünk a lenti rövid kérdőíven!
Sikerült választani?
Megrendelés lent
ÖNNEK MÁR VAN KEDVEZMÉNYE?
A nyilvántartásunk szerint az Ön előző rendelése alapján kedvezményt kaphat akár ebből a kiadványból is.
A részleteket az ofszetnyomda.hu/legyen-a-torzsvasarlonk/ oldalon tudja elolvasni.
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Akár 30% is lehet egyes rendeléseknél.*
*A kedvezmény a következő rendelésből kerül jóváírásra, ami az új rendelés 30%-a is lehet.
Árajánlatot szeretne kérni?
Ha nyomdai árajánlatot szeretne kérni egyszerű, gyors és könnyen használható felületen, akkor próbálja ki az ajánlatkérő chatrobotunkat, amivel pár perc alatt elkészítheti az ajánlatkérését!
Ez a vonat elment...
Ez az ajánlat legalább 2 hónapos. Frissíteni szükséges!
Rendelést csak az ajánlat frissítése után tud leadni.
A frissítés nem feltétlenül jelent új árakat, csak az ajánlat felülvizsgálatát a piaci változások függvényében.
...vagy mégse...?
Árajánlatot szeretne kérni?
Ha nyomdai árajánlatot szeretne kérni egyszerű, gyors és felhasználóbarát felületen, akkor próbálja ki az ajánlatkérő űrlapunkat, amit pár perc alatt ki tud tölteni!