Egyedi törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk visszatérő ügyfeleinket, hiszen mi is szeretjük, ha megbecsülnek bennünket!

Kedvezmény Önnek is!

Csatlakozzon Ön is törzsvásárlóink közösségéhez!

Nyomdai számlájának a végösszegéből 5% bónuszt adunk!

A kedvezmény a következőképpen néz ki:

Megrendelésének értékének 5%-át UTÁNNYOMÁS, vagy BÁRMILYEN másik kiadvány rendelése esetén veheti igénybe (akár újságok, magazinok, időszaki kiadványok újabb számainál). A kedvezményt a számlázó programunk tartja nyilván. Önnek csak jeleznie kell a megrendelésben, ha le szeretné vonni a számla végösszegéből.

A bónusz egyszer használható fel, egyik következő nyomdai megrendelésének számlájából kerül jóváírásra, levonásra (kivéve a LastMinute Fapados ajánlatok). Így ezzel az összeggel csökken a következő rendeléséért fizetendő összeg, amelyre újabb 5% számlaengedményt kap az azt követő rendelésének a számlájából.

A kedvezményét az alábbi esetekben írjuk jóvá:

 • ha nincs számlatartozása, és a számlái mindig határidőre kiegyenlítésre kerültek;
 • ha a megrendelésekor az űrlapunkon jelzi, hogy kéri: a számlázáskor vegyük figyelembe a kedvezményt:  (a kedvezménye számlázó programunkban automatikusan aktiválódik a folyamatban lévő nyomdai munka számlájának kiegyenlítése után);
 • ha a jóváírható bónusz nem haladja meg az új megrendelés értékének 30%-át (ha meghaladja, akkor a jóváírás a számla 30%-áig terjed).

A bónuszra ugyanaz a cég vagy vállalkozás jogosult újabb rendelés esetén, amelyiknek a nevére az előző számla is készült. A bónuszkedvezmény nem ruházható át.
A bónuszkedvezmény 3 hónapon belül használható fel, ezért érdemes sietnie!
3 hónapon túli megrendelésből sajnos nem áll módunkban visszatérítést adni, de ezen számlák után is 5% bónuszra lesz jogosult a fenti feltételek szerint. Így a lehetőség lényegében minden alkalommal újrakínálkozik.

Számolja ki, hogy mennyi kedvezményt kaphat!

Ha már kapott árajánlatot, akkor EZEN az űrlapon egyszerűen ki tudja számolni, hogy mennyi kedvezményt kaphat a megrendelés után.

Az űrlapon az esetleges termékdíj mértékére is választ kap.

Lássunk néhány példát:

 1. Ön egy havi folyóiratot rendel. Az ajánlat szerint ez nettó 100.000,- Ft.
  • Első rendelésnél még nincs törzsvásárlói kedvezménye, de a számlázást követően 5000,- Ft bónuszt kap, amit a következő rendelésnél már igénybe vehet.
  • A következő hónapban a folyóirat már csak nettó 95.000,- forintjába kerül. Ez után a bónusza nettó 4750,- Ft.
  • A bónuszát a folyóirattól függetlenül bármilyen nyomdatermékre (szórólapokra, névjegykártyákra, stb.) felhasználhatja, és a következő havi folyóiratnál az azok után kapott bónusszal csökkenti az árat.
 2. Ön nem havi periodikát rendel, hanem mindenféle nyomdai terméket (újságokat, katalógusokat, szórólapokat, névjegykártyákat, stb.) és az Ön nyomdai számlájának végösszege nettó 500.000,- Ft. Ez után 25.000,- Ft jóváírható összege keletkezik.
  • Ha következő megrendelés számlája nettó 100.000,- Ft lenne, akkor a fenti jóváírást igénybe véve nettó 75.000,- forintot fog fizetni (A jóváírást a tényleges fizetendő összeg 30%-áig veheti igénybe. Jelen esetben az Ön kedvezménye a munka árának 25%-a, ezért a teljes összeg jóváírásra kerül.). Ezt követően a következő rendeléséből 3750,- Ft jóváírása lesz.
  • Ha az 500.000,- forintos rendelést követő nyomdai számlájának végösszege nettó 30.000,- Ft, akkor (mivel kiadvány árának 30%-áig terjedhet a jóváírás) nettó 9000,- Ft kedvezményt kap, vagyis a fizetendő összeg nettó 21.000,- Ft. Ez után nettó 1050,- Ft jóváírható összege lesz.

Az utóbbi példából látszik, hogy egy nagyobb értékű rendelést követően érdemes olyan nyomdai rendelést összeállítani, ami a teljes kedvezményt felhasználhatóvá teszi. A kedvezmények 3 hónapig használhatók fel.

 • Rendkívüli felkészültség, komoly gépek és szaktudás jellemzi az Ofszetnyomda.hu-t. Ezen kívül a kedvesség és a határidők pontos betartása is mély benyomást tett rám.

  Czifra Zita