Egyedülálló kedvezményrendszer – törzsvásárlói kedvezmények!

Egyedi törzsvásárlói kedvezményekkel várjuk visszatérő ügyfeleinket, hiszen mi is szeretjük, ha megbecsülnek bennünket!

Kedvezmény Önnek is!

Csatlakozzon Ön is törzsvásárlóink közösségéhez!

Nyomdai számlájának a végösszegéből 5% bónuszt adunk!

A kedvezmény a következőképpen néz ki:

Megrendelésének értékének 5%-át UTÁNNYOMÁS, vagy BÁRMILYEN másik kiadvány rendelése esetén veheti igénybe (akár újságok, magazinok, időszaki kiadványok újabb számainál). A kedvezményt a számlázó programunk tartja nyilván. Önnek csak jeleznie kell a megrendelésben, ha le szeretné vonni a számla végösszegéből.

A bónusz egyszer használható fel, egyik következő nyomdai megrendelésének számlájából kerül jóváírásra, levonásra (kivéve a LastMinute Fapados ajánlatok). Így ezzel az összeggel csökken a következő rendeléséért fizetendő összeg, amelyre újabb 5% számlaengedményt kap az azt követő rendelésének a számlájából.

A kedvezményét az alábbi esetekben írjuk jóvá:

 • ha nincs számlatartozása, és a számlái mindig határidőre kiegyenlítésre kerültek;
 • ha a megrendelésekor az űrlapunkon jelzi, hogy kéri: a számlázáskor vegyük figyelembe a kedvezményt:  (a kedvezménye számlázó programunkban automatikusan aktiválódik a folyamatban lévő nyomdai munka számlájának kiegyenlítése után);
 • ha a jóváírható bónusz nem haladja meg az új megrendelés értékének 30%-át (ha meghaladja, akkor a jóváírás a számla 30%-áig terjed).

A bónuszra ugyanaz a cég vagy vállalkozás jogosult újabb rendelés esetén, amelyiknek a nevére az előző számla is készült. A bónuszkedvezmény nem ruházható át.
A bónuszkedvezmény 3 hónapon belül használható fel, ezért érdemes sietnie!
3 hónapon túli megrendelésből sajnos nem áll módunkban visszatérítést adni, de ezen számlák után is 5% bónuszra lesz jogosult a fenti feltételek szerint. Így a lehetőség lényegében minden alkalommal újrakínálkozik.

Számolja ki, hogy mennyi kedvezményt kaphat!

Ha már kapott árajánlatot, akkor EZEN az űrlapon egyszerűen ki tudja számolni, hogy mennyi kedvezményt kaphat a megrendelés után.

Az űrlapon az esetleges termékdíj mértékére is választ kap.

Lássunk néhány példát:

 1. Ön egy havi folyóiratot rendel. Az ajánlat szerint ez nettó 100.000,- Ft.
  • Első rendelésnél még nincs törzsvásárlói kedvezménye, de a számlázást követően 5000,- Ft bónuszt kap, amit a következő rendelésnél már igénybe vehet.
  • A következő hónapban a folyóirat már csak nettó 95.000,- forintjába kerül. Ez után a bónusza nettó 4750,- Ft.
  • A bónuszát a folyóirattól függetlenül bármilyen nyomdatermékre (szórólapokra, névjegykártyákra, stb.) felhasználhatja, és a következő havi folyóiratnál az azok után kapott bónusszal csökkenti az árat.
 2. Ön nem havi periodikát rendel, hanem mindenféle nyomdai terméket (újságokat, katalógusokat, szórólapokat, névjegykártyákat, stb.) és az Ön nyomdai számlájának végösszege nettó 500.000,- Ft. Ez után 25.000,- Ft jóváírható összege keletkezik.
  • Ha következő megrendelés számlája nettó 100.000,- Ft lenne, akkor a fenti jóváírást igénybe véve nettó 75.000,- forintot fog fizetni (A jóváírást a tényleges fizetendő összeg 30%-áig veheti igénybe. Jelen esetben az Ön kedvezménye a munka árának 25%-a, ezért a teljes összeg jóváírásra kerül.). Ezt követően a következő rendeléséből 3750,- Ft jóváírása lesz.
  • Ha az 500.000,- forintos rendelést követő nyomdai számlájának végösszege nettó 30.000,- Ft, akkor (mivel kiadvány árának 30%-áig terjedhet a jóváírás) nettó 9000,- Ft kedvezményt kap, vagyis a fizetendő összeg nettó 21.000,- Ft. Ez után nettó 1050,- Ft jóváírható összege lesz.

Az utóbbi példából látszik, hogy egy nagyobb értékű rendelést követően érdemes olyan nyomdai rendelést összeállítani, ami a teljes kedvezményt felhasználhatóvá teszi. A kedvezmények 3 hónapig használhatók fel.

 • T. Huszár Úr! Maximálisan elégedett voltam a szolgáltatásokkal, a minőségi kivitelezési munkával. Egy lépést sem kellett tennem és rövid időn belül a pontosan leegyeztetett, megálmodott munka már nálam is volt. Az árakat kedvezőnek találom és remélem tarthatók is lesznek. Szóval köszönet érte. Én idén is Önöket választom! Üdvözlettel:

  dr. Szabady Norbert

Kérjen ajánlatot MOST!

Nyomdai ajánlatkérés a legegyszerűbben.

Kényelmesen és gyorsan.

Csak a legszükségesebb paraméterek bekérésével.

Kérjen ajánlatot MOST!

2017-05-08T20:43:56+00:00
 
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Várjon egy percet!
Megtalálta amit keresett?
Kérem mondja el nekünk a lenti rövid kérdőíven!
Sikerült választani?
Megrendelés lent
ÖNNEK MÁR VAN KEDVEZMÉNYE?
A nyilvántartásunk szerint az Ön előző rendelése alapján kedvezményt kaphat akár ebből a kiadványból is.
A részleteket az ofszetnyomda.hu/legyen-a-torzsvasarlonk/ oldalon tudja elolvasni.
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Akár 30% is lehet egyes rendeléseknél.*
*A kedvezmény a következő rendelésből kerül jóváírásra, ami az új rendelés 30%-a is lehet.
Árajánlatot szeretne kérni?
Ha nyomdai árajánlatot szeretne kérni egyszerű, gyors és felhasználóbarát felületen, akkor próbálja ki az ajánlatkérő űrlapunkat, amit pár perc alatt ki tud tölteni!
Ez a vonat elment...
Ez az ajánlat legalább 2 hónapos. Frissíteni szükséges!
Rendelést csak az ajánlat frissítése után tud leadni.
A frissítés nem feltétlenül jelent új árakat, csak az ajánlat felülvizsgálatát a piaci változások függvényében.
...vagy mégse...?
Árajánlatot szeretne kérni?
Ha nyomdai árajánlatot szeretne kérni egyszerű, gyors és felhasználóbarát felületen, akkor próbálja ki az ajánlatkérő űrlapunkat, amit pár perc alatt ki tud tölteni!