Lejárt a jegyzettömbök kora?

Az ember azt hihetné, hogy a jegyzettömbök már labdába sem rúghatnak, holott igenis van létjogosultságuk. Cégeknek pedig, digitális kor ide vagy oda, szinte kötelező, hogy legyen saját, márkára szabott jegyzettömbjük.

Igen, rengetegen használjuk a tabletek, okostelefonok és számítógépek digitális jegyzettömbjeit, irkáit, de van az a helyzet, amikor szükség van a régi jó jegyzettömbre (is).

Nézzük, mikor vehetjük hasznát a jegyzettömböknek, jegyzetfüzeteknek!

1. Amikor a digitális világ cserben hagy

Nézzünk szembe a ténnyel: a digitális kütyük előbb-utóbb lemerülnek, vagy ha épp nem, akkor átmenetileg hajlamosak felmondani a szolgálatot, azaz lefagyni. Biztos önnel is megesett már, hogy jó pár sort gépelt az online jegyzetébe, amit aztán sajnos nem sikerült elmentenie.

Mivel ez nagyon bosszantó tud lenni, jó, ha van kéznél toll, és jegyzetfüzet.

2. Bárhol, és bármikor lehet használni

Egy jegyzetfüzetet, jegyzettömböt akkor is szívesen előveszünk, amikor a mobilt nem. Nem mindenki szereti metrón, villamoson, vagy épp sorban állásnál előkotorászni a táskából a mobilt, tabletet.

3. Praktikus

Amikor eszünkbe jut egy ötlet, csak előkapjuk, lefirkantjuk, és kész is. Nem kell alkalmazást keresni, gépelni, és elmenteni, sokkal gyorsabban megy így a jegyzetelés.

Ráadásul sokkal kényelmesebben lehet egy jegyzetfüzetbe írni egy fotelben, a díványon, vagy hasalva a szőnyegen, mint bármilyen más eszközzel.

4. Szuperül viszi a cég hírét

Vállalkozóként használva remek kiadványt tart a kezében: elég csak az ügyfelek, érdeklődők kezébe adni, és biztos lehet benne, hogy mindig szem előtt lesz, nem fogják elfelejteni a termékeit, szolgáltatásait.

Nézzük, milyen apropóból adhatja a jegyzettömböt, jegyzetfüzetet az érdeklődőknek:

  • egy tréningen kifejezetten jól jön, hiszen jegyzetelésre szólítja fel a nagyérdeműt. Igazán hasznos gesztus, ha a padra, székekre elhelyezzük, így várva a résztvevőket. Természetesen ekkor a tollat se felejtsük el mellékelni hozzá, hiszen nem biztos, hogy a közönség visz magával. Nem mindenki szeret laptopon jegyzetelni, ők kifejezetten fognak örülni az ajándéknak.
    Stílusossá és emlékezetessé teszi az előadást.
    Tekintse úgy a jegyzetfüzetet, mint egy befektetést a jövőre nézve.
  • üzletben adhatja ajándékként egy bizonyos összegű vásárlás esetén, ezzel is megköszönve az üzlet felé támasztott bizalmat
  • egy bizonyos termék mellé is csomagolhatja
  • üzleti partnereinek tárgyalás előtt odakészítheti a tárgyalóasztalra, kedves és hasznos gesztus
  • kiállításokra, promóciós rendezvényekre mindenképp vigyen magával, és akár ingyen, akár e-mail címért, névjegykártyáért cserébe osztogathatja
  • dolgozói céges ajándékként is szuper, növeli a munkatársak lojalitását a cég iránt, és tárgyalásokon megfelelőbben tudják képviselni a céget

Tipp: céges felhasználás esetén ne felejtse el a kiadványon feltüntetni a logót, és a kapcsolati adatokat, hiszen ezek nélkül nem sok haszna lesz belőle, és nem fog önnek további érdeklődőket, vásárlókat hozni.

Jegyzettömb kisokos

A jegyzetfüzetek tömbjei többnyire 10, 25 és 50 lapos változatban készülnek, és egyik oldalon erősen vannak összeragasztva. Természetesen ennek ellenére a lapok leválasztása könnyű.

A másik lehetőség a spirálozott jegyzettömb. Viszonylag ritka kérés a nyomdák felé, de természetesen ez a változat is előfordul, sőt, olykor keményebb borítóval is kérik. Ha egy komolyabb rendezvényen lesz jelen kiállítóként, vagy előadóként, érdemes ebben a változatban gondolkodnia.

A háttér lehet sima, vonalas, négyzetrácsos, vagy vízjeles. Általános mérete A/5, vagy A/4, álló és fekvő kivitelben szokták kérni. A hátlemez kartonból van, ez biztosítja a stabilitását.

Jó tanácsok:

Érdemes egyszerre nagyobb mennyiséget rendelnie, hiszen a jegyzettömb sosem jár le, mindig hasznát veheti.

Az ofszet nyomtatás pár száz darabtól már gazdaságos, a digitális nyomtatást kisebb példányszámokra ajánljuk.

Jegyzetfüzetre mindig szükségünk lesz. Ne hagyja ki ezt a marketingfogást, készíttessen ön is céges jegyzetfüzetet, jegyzettömböt, és legyen mindig a potenciális ügyfeleinek szeme előtt!

Az Ofszetnyomda.hu vállalja logózott, cégjelezett jegyzettömbök készítését. Kérje ajánlatunkat itt!

Gyors, pontos, kifogástalan munka, rugalmas ügyfélkezelés, mindez reális áron. Mit írhatna még egy elégedett ügyfél? Orient Xpress Kft.

Többször dolgoztunk már az Ofszetnyomdával az elmúlt hónapokban. Nagyon meg voltunk elégedve gyors és rugalmas hozzá állásukkal is! Igényes kivitelezés! Köszönjük szépen! Graff Studio Kft.

További olvasnivalók

Munkáink

Biztos vagyok abban, hogy az Ön kiadványát is úgy tudjuk legyártani, hogy a végeredménnyel Ön is és mi is elégedettek

Tovább olvasom »

Gyorsrendelés

…mert az idő pénz! Ezen az oldalon lehetősége van megrendelni a leggyakoribb, legegyszerűbb nyomdai kiadványokat. Olyan paraméterű kiadványok kerülnek ide,

Tovább olvasom »

Nyomdai ajánlatkérés a legegyszerűbben, leggyorsabban.

Kényelmesen és gyorsan.

Csak a legszükségesebb paraméterek bekérésével.

Ezek is érdekelhetik:

Szállítás bárhova

Szállítás vidékre, bárhova

Vidéki és budapesti megrendelőink is kérhetik a megrendelt nyomdai kiadványok házhoz szállítását. A GLS Futárszolgálat a csomagfelvételt követő munkanapon kézbesíti a csomagot Magyarország teljes területén

Elolvasom »