Lejárt a jegyzettömbök kora?

Az ember azt hihetné, hogy a jegyzettömbök már labdába sem rúghatnak, holott igenis van létjogosultságuk. Cégeknek pedig, digitális kor ide vagy oda, szinte kötelező, hogy legyen saját, márkára szabott jegyzettömbjük.

Igen, rengetegen használjuk a tabletek, okostelefonok és számítógépek digitális jegyzettömbjeit, irkáit, de van az a helyzet, amikor szükség van a régi jó jegyzettömbre (is).

Nézzük, mikor vehetjük hasznát a jegyzettömböknek, jegyzetfüzeteknek!

1. Amikor a digitális világ cserben hagy

Nézzünk szembe a ténnyel: a digitális kütyük előbb-utóbb lemerülnek, vagy ha épp nem, akkor átmenetileg hajlamosak felmondani a szolgálatot, azaz lefagyni. Biztos önnel is megesett már, hogy jó pár sort gépelt az online jegyzetébe, amit aztán sajnos nem sikerült elmentenie.

Mivel ez nagyon bosszantó tud lenni, jó, ha van kéznél toll, és jegyzetfüzet.

2. Bárhol, és bármikor lehet használni

Egy jegyzetfüzetet, jegyzettömböt akkor is szívesen előveszünk, amikor a mobilt nem. Nem mindenki szereti metrón, villamoson, vagy épp sorban állásnál előkotorászni a táskából a mobilt, tabletet.

3. Praktikus

Amikor eszünkbe jut egy ötlet, csak előkapjuk, lefirkantjuk, és kész is. Nem kell alkalmazást keresni, gépelni, és elmenteni, sokkal gyorsabban megy így a jegyzetelés.

Ráadásul sokkal kényelmesebben lehet egy jegyzetfüzetbe írni egy fotelben, a díványon, vagy hasalva a szőnyegen, mint bármilyen más eszközzel.

4. Szuperül viszi a cég hírét

Vállalkozóként használva remek kiadványt tart a kezében: elég csak az ügyfelek, érdeklődők kezébe adni, és biztos lehet benne, hogy mindig szem előtt lesz, nem fogják elfelejteni a termékeit, szolgáltatásait.

Nézzük, milyen apropóból adhatja a jegyzettömböt, jegyzetfüzetet az érdeklődőknek:

  • egy tréningen kifejezetten jól jön, hiszen jegyzetelésre szólítja fel a nagyérdeműt. Igazán hasznos gesztus, ha a padra, székekre elhelyezzük, így várva a résztvevőket. Természetesen ekkor a tollat se felejtsük el mellékelni hozzá, hiszen nem biztos, hogy a közönség visz magával. Nem mindenki szeret laptopon jegyzetelni, ők kifejezetten fognak örülni az ajándéknak.
    Stílusossá és emlékezetessé teszi az előadást.
    Tekintse úgy a jegyzetfüzetet, mint egy befektetést a jövőre nézve.
  • üzletben adhatja ajándékként egy bizonyos összegű vásárlás esetén, ezzel is megköszönve az üzlet felé támasztott bizalmat
  • egy bizonyos termék mellé is csomagolhatja
  • üzleti partnereinek tárgyalás előtt odakészítheti a tárgyalóasztalra, kedves és hasznos gesztus
  • kiállításokra, promóciós rendezvényekre mindenképp vigyen magával, és akár ingyen, akár e-mail címért, névjegykártyáért cserébe osztogathatja
  • dolgozói céges ajándékként is szuper, növeli a munkatársak lojalitását a cég iránt, és tárgyalásokon megfelelőbben tudják képviselni a céget

Tipp: céges felhasználás esetén ne felejtse el a kiadványon feltüntetni a logót, és a kapcsolati adatokat, hiszen ezek nélkül nem sok haszna lesz belőle, és nem fog önnek további érdeklődőket, vásárlókat hozni.

Jegyzettömb kisokos

A jegyzetfüzetek tömbjei többnyire 10, 25 és 50 lapos változatban készülnek, és egyik oldalon erősen vannak összeragasztva. Természetesen ennek ellenére a lapok leválasztása könnyű.

A másik lehetőség a spirálozott jegyzettömb. Viszonylag ritka kérés a nyomdák felé, de természetesen ez a változat is előfordul, sőt, olykor keményebb borítóval is kérik. Ha egy komolyabb rendezvényen lesz jelen kiállítóként, vagy előadóként, érdemes ebben a változatban gondolkodnia.

A háttér lehet sima, vonalas, négyzetrácsos, vagy vízjeles. Általános mérete A/5, vagy A/4, álló és fekvő kivitelben szokták kérni. A hátlemez kartonból van, ez biztosítja a stabilitását.

Jó tanácsok:

Érdemes egyszerre nagyobb mennyiséget rendelnie, hiszen a jegyzettömb sosem jár le, mindig hasznát veheti.

Az ofszet nyomtatás pár száz darabtól már gazdaságos, a digitális nyomtatást kisebb példányszámokra ajánljuk.

Jegyzetfüzetre mindig szükségünk lesz. Ne hagyja ki ezt a marketingfogást, készíttessen ön is céges jegyzetfüzetet, jegyzettömböt, és legyen mindig a potenciális ügyfeleinek szeme előtt!

Az Ofszetnyomda.hu vállalja logózott, cégjelezett jegyzettömbök készítését. Kérje ajánlatunkat itt!

Tetszik ez a cikk?

Adja meg a leggyakrabban olvasott e-mail-címét, és amint megjelenik egy új cikk az oldalon, máris elküldjük azt Önnek!

Kedves Csaba! Az én cégem fordítással, tolmácsolással és nyelvoktatással foglalkozik. Azt szeretem, amikor így működünk mi is, mint amilyen szolgáltatást Önöktől kaptunk. Tényleg nagyon gyorsan, precízen dolgoztak. Önökhöz fogunk fordulni máskor is nyomdai munkáinknál. Székely Júlia

Köszönöm hozzáállásukat és precíz, kreatív munkájukat. Zenei CD-ink borítója és szórólap készült eddig a nyomdában, tökéletes minőségben részükről, tökéletes megelégedettséggel részünkről. Barát István

További olvasnivalók

Szabványos méretek

A nyomdai gyakorlatban a legtöbbször kétféle papírral találkozhatunk, attól függően, hogy milyen nyomógépen, milyen technológiával dolgozzuk fel: íves, és tekercses formában.

A legjellemzőbb szabványos papírméretek az A és B fősorozatba tartoznak.

Tovább olvasom »

Nyomdai ajánlatkérés a legegyszerűbben, leggyorsabban.

Kényelmesen és gyorsan.

Csak a legszükségesebb paraméterek bekérésével.

Ezek is érdekelhetik: