Lejárt a jegyzettömbök kora?

Az ember azt hihetné, hogy a jegyzettömbök már labdába sem rúghatnak, holott igenis van létjogosultságuk. Cégeknek pedig, digitális kor ide vagy oda, szinte kötelező, hogy legyen saját, márkára szabott jegyzettömbjük.

Igen, rengetegen használjuk a tabletek, okostelefonok és számítógépek digitális jegyzettömbjeit, irkáit, de van az a helyzet, amikor szükség van a régi jó jegyzettömbre (is).

Nézzük, mikor vehetjük hasznát a jegyzettömböknek, jegyzetfüzeteknek!

1. Amikor a digitális világ cserben hagy

Nézzünk szembe a ténnyel: a digitális kütyük előbb-utóbb lemerülnek, vagy ha épp nem, akkor átmenetileg hajlamosak felmondani a szolgálatot, azaz lefagyni. Biztos önnel is megesett már, hogy jó pár sort gépelt az online jegyzetébe, amit aztán sajnos nem sikerült elmentenie.

Mivel ez nagyon bosszantó tud lenni, jó, ha van kéznél toll, és jegyzetfüzet.

2. Bárhol, és bármikor lehet használni

Egy jegyzetfüzetet, jegyzettömböt akkor is szívesen előveszünk, amikor a mobilt nem. Nem mindenki szereti metrón, villamoson, vagy épp sorban állásnál előkotorászni a táskából a mobilt, tabletet.

3. Praktikus

Amikor eszünkbe jut egy ötlet, csak előkapjuk, lefirkantjuk, és kész is. Nem kell alkalmazást keresni, gépelni, és elmenteni, sokkal gyorsabban megy így a jegyzetelés.

Ráadásul sokkal kényelmesebben lehet egy jegyzetfüzetbe írni egy fotelben, a díványon, vagy hasalva a szőnyegen, mint bármilyen más eszközzel.

4. Szuperül viszi a cég hírét

Vállalkozóként használva remek kiadványt tart a kezében: elég csak az ügyfelek, érdeklődők kezébe adni, és biztos lehet benne, hogy mindig szem előtt lesz, nem fogják elfelejteni a termékeit, szolgáltatásait.

Nézzük, milyen apropóból adhatja a jegyzettömböt, jegyzetfüzetet az érdeklődőknek:

 • egy tréningen kifejezetten jól jön, hiszen jegyzetelésre szólítja fel a nagyérdeműt. Igazán hasznos gesztus, ha a padra, székekre elhelyezzük, így várva a résztvevőket. Természetesen ekkor a tollat se felejtsük el mellékelni hozzá, hiszen nem biztos, hogy a közönség visz magával. Nem mindenki szeret laptopon jegyzetelni, ők kifejezetten fognak örülni az ajándéknak.
  Stílusossá és emlékezetessé teszi az előadást.
  Tekintse úgy a jegyzetfüzetet, mint egy befektetést a jövőre nézve.
 • üzletben adhatja ajándékként egy bizonyos összegű vásárlás esetén, ezzel is megköszönve az üzlet felé támasztott bizalmat
 • egy bizonyos termék mellé is csomagolhatja
 • üzleti partnereinek tárgyalás előtt odakészítheti a tárgyalóasztalra, kedves és hasznos gesztus
 • kiállításokra, promóciós rendezvényekre mindenképp vigyen magával, és akár ingyen, akár e-mail címért, névjegykártyáért cserébe osztogathatja
 • dolgozói céges ajándékként is szuper, növeli a munkatársak lojalitását a cég iránt, és tárgyalásokon megfelelőbben tudják képviselni a céget

Tipp: céges felhasználás esetén ne felejtse el a kiadványon feltüntetni a logót, és a kapcsolati adatokat, hiszen ezek nélkül nem sok haszna lesz belőle, és nem fog önnek további érdeklődőket, vásárlókat hozni.

Jegyzettömb kisokos

A jegyzetfüzetek tömbjei többnyire 10, 25 és 50 lapos változatban készülnek, és egyik oldalon erősen vannak összeragasztva. Természetesen ennek ellenére a lapok leválasztása könnyű.

A másik lehetőség a spirálozott jegyzettömb. Viszonylag ritka kérés a nyomdák felé, de természetesen ez a változat is előfordul, sőt, olykor keményebb borítóval is kérik. Ha egy komolyabb rendezvényen lesz jelen kiállítóként, vagy előadóként, érdemes ebben a változatban gondolkodnia.

A háttér lehet sima, vonalas, négyzetrácsos, vagy vízjeles. Általános mérete A/5, vagy A/4, álló és fekvő kivitelben szokták kérni. A hátlemez kartonból van, ez biztosítja a stabilitását.

Jó tanácsok:

Érdemes egyszerre nagyobb mennyiséget rendelnie, hiszen a jegyzettömb sosem jár le, mindig hasznát veheti.

Az ofszet nyomtatás pár száz darabtól már gazdaságos, a digitális nyomtatást kisebb példányszámokra ajánljuk.

Jegyzetfüzetre mindig szükségünk lesz. Ne hagyja ki ezt a marketingfogást, készíttessen ön is céges jegyzetfüzetet, jegyzettömböt, és legyen mindig a potenciális ügyfeleinek szeme előtt!

Az Ofszetnyomda.hu vállalja logózott, cégjelezett jegyzettömbök készítését. Kérje ajánlatunkat itt!

Szia Csaba! Köszönöm szépen a munkátokat gyönyörű lett a prospektus. petrók tamás

Gyors, profi munka! Köszönöm! Kiss Zoltán

További olvasnivalók

Gyorsrendelés

…mert az idő pénz! Ezen az oldalon lehetősége van megrendelni a leggyakoribb, legegyszerűbb nyomdai kiadványokat. Olyan paraméterű kiadványok kerülnek ide,

Tovább olvasom »

Nyomdai ajánlatkérés a legegyszerűbben, leggyorsabban.

Kényelmesen és gyorsan.

Csak a legszükségesebb paraméterek bekérésével.

Ezek is érdekelhetik:

27% vagy 5%?

ISBN számmal 5% ÁFA van a könyvön? NEM!!! Sokan tévesen hiszik, hogy az ISBN és az ÁFA összetartoznak. 27% helyett 5%-ot fizetni a nyomdának –

Elolvasom »
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
All rights reserved © Company Name, 2014
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio, cursus montes ac turpis. Ultrices! Massa integer augue ridiculus adipiscing, massa cras pid. Turpis placerat scelerisque, vut odio mus non, mattis porttitor, nunc odio, turpis tortor sit? Pid amet, sed facilisis.
 • Goblinus globalus fantumo tandempo
 • Scelerisque cursus dignissim donus
 • Montes vutario lacus quis arcupolisio
 • Leftomato denitro oculus tepircos den
 • Spiratio dodenus christmas popupius
 • Afrenius globalus spiritum tandempo
 • Fitatos vutario lacus quis arcup delis
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Várjon egy percet!
Megtalálta amit keresett?
Kérem mondja el nekünk a lenti rövid kérdőíven!
Sikerült választani?
Megrendelés lent
ÖNNEK MÁR VAN KEDVEZMÉNYE?
A nyilvántartásunk szerint az Ön előző rendelése alapján kedvezményt kaphat akár ebből a kiadványból is.
A részleteket az ofszetnyomda.hu/legyen-a-torzsvasarlonk/ oldalon tudja elolvasni.
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Akár 30% is lehet egyes rendeléseknél.*
*A kedvezmény a következő rendelésből kerül jóváírásra, ami az új rendelés 30%-a is lehet.
Árajánlatot szeretne kérni?
Ha nyomdai árajánlatot szeretne kérni egyszerű, gyors és könnyen használható felületen, akkor próbálja ki az ajánlatkérő chatrobotunkat, amivel pár perc alatt elkészítheti az ajánlatkérését!
Ez a vonat elment...
Ez az ajánlat legalább 2 hónapos. Frissíteni szükséges!
Rendelést csak az ajánlat frissítése után tud leadni.
A frissítés nem feltétlenül jelent új árakat, csak az ajánlat felülvizsgálatát a piaci változások függvényében.
...vagy mégse...?
Árajánlatot szeretne kérni?
Ha nyomdai árajánlatot szeretne kérni egyszerű, gyors és felhasználóbarát felületen, akkor próbálja ki az ajánlatkérő űrlapunkat, amit pár perc alatt ki tud tölteni!