A címkenyomtatásról egyszerűen

A címke szerepe nagyon fontos, mert a csomagoláson túl ez az első dolog, amit a vevő meglát a terméken. Ahhoz, hogy a vásárló a termék mellett döntsön, az egyéni döntési szempontjain kívül fontos a címke minőségi dizájnja, alapanyaga és nyomtatása is.

A címkének eladásra kell ösztönöznie

Az a jó és hatékony címke, amely felkelti a vásárló figyelmét. Mikor tudja ezt megtenni? Elsősorban akkor, ha egyedi a címke. Mivel minden terméken kötelező a címke elhelyezése, ezért az unalmas címkéket már nem engedhetjük meg magunknak.

Amennyire a termék kialakítása engedi, bizony kreativitásra kell törekedni. Ez nem feltétlenül egy szivárvány minden színében játszó címkét jelent, sokkal inkább vonatkozik az egyedi alakjára.

Ekkor ér célba egy címke küldetése

A címke hivatása az, hogy a rajta felsorolt összetevők, és egyéb kötelező elemek elolvashatóak legyenek. Nem érdemes hát egy cirkalmas betűtípust választani, hiszen azzal könnyen mellényúlunk. A túl apró betű sem tanácsos, hiszen az idősek biztosan nem tudják elolvasni, és egy átlagember nem hord nagyítót a hóna alatt vásárláskor.

A jó címke nem kenődik el, ha véletlenül valaki nedves kézzel nyúl hozzá, ezen kívül pedig ellenáll a víznek és a fakulásnak is. Ezek a tulajdonságok azért is fontosak, mert ha például rakodás közben esik kicsit, akkor 100%, hogy az eső nem tesz a címkében kárt, illetve ha az árura odasüt a nap az üzletben, akkor sem fakul ki a tinta rajta.

Jó, ha tudja: a címke akkor tud „eladni”, ha nem csak a termékhez illik, hanem a vállalati arculathoz is.

A címkék nagy családja

Nézzük, milyen sokféle címke nyomtatására van lehetősége:

 • direkt termál címke DT (tekercses, és mivel hőpapír, nem szükséges hozzá festékszalag)
 • termál transzfer címke (festékszalaggal nyomtatható, kézzel is írható)
 • címkék árazáshoz, sorszámozáshoz, vonalkóddal való ellátáshoz ( a nyomtatás címlistából történik)
 • erős hűtőházi – fagyasztó címke
 • mérleg címke
 • színes címke
 • visszaszedhető címke (jól jön, ha nem sikerül rendesen a címke felragasztása, ferde, vagy gyűrött lesz)
 • biztonsági címke (oda, ahol fontos, hogy a címkét maradvány nélkül el lehessen tüntetni)
  Különlegessége, hogy amennyiben illetéktelen személy próbálja felszedni, az eredeti területen erről egy felirat (void opened) árulkodik majd.
 • faiskola címke, facsemete jelölő
 • dobozlezáró műanyag címke
 • kültéri, nem öntapadós, időjárásálló karton címke
 • ékszercímke, szemüveg címke
 • gyógyszertári, patika címke
 • folyamatos tekercses címke
 • polccímke

Lényeges a profi címketerv

A tervezés központi része, hogy elküldje számunkra a vektoros logót, a címkére szánt szövegezést, a címke méreteit, valamint az alkalmazni kívánt pantone színeket. Természetesen a tervezés során, (illetve ha nyomdakész PDF-et kapunk) amennyiben úgy látjuk, hogy a címke az ön terve alapján nem lenne megfelelő, tanácsot is adunk.

A nyomtatást csak és kizárólag akkor kezdjük el, amennyiben rábólintott a címketervre.

Kérje árajánlatunkat itt, és mielőbb válaszolunk. Válaszunk tartalmazni fogja a vállalási időt, és a tételes költségeket.

Eddig ön oldotta meg házilagosan a címkenyomtatást?

Ha igen, akkor minden tiszteletünk, hiszen tudjuk, hogy a címkenyomtatási feladatok jelentős emberi erőforrást, üzemeltetési költséget és beruházást igényelnek öntől.

Ha még sosem nyomtatott címkét, arra bátorítjuk, hogy ne vágjon bele egymaga, hiszen nem túl gazdaságos egy címkenyomtatót vásárolni, és ahhoz minden kellékanyagot beszerezni. Főleg, ha csak időszakosan van szüksége címkenyomtatásra, illetve változó adattartalmú (sorszámozott, adatbázisból nyomtatott) címkék kellenének.

Önnek is szívből ajánljuk a címkenyomtatási szolgáltatásunkat, ha:

 • vállalkozásának nagy szériára van szüksége, de nem szeretné elvégezni a címkézési feladatokat
 • nyűgnek tartja, hogy be kell szereznie egy nyomtatót, a kellékanyagokat, és fel kell vennie egy munkaerőt
 • kis szériát szeretne nyomtatni, illetve csak szezonális termeléshez szükséges a címke, így nem volna gazdaságos a címkenyomtató vásárlása
 • szeretné profi nyomdára bízni a címkék nyomtatását

Címkét szeretne nyomtatni? Bízza ránk, bármekkora mennyiséget vállalunk.

Mint általában kicsi hazánkban kételkedve, bizalmatlanul álltam a tíz bekért árajánlat közül a legkedvezőbbhöz. De reménykedve, kíváncsian adtam le első megrendelésem, és rá kellett ébrednem nincs veszve a haza :), a legmegbízhatóbb nyomdai kivitelezés az eddig tapasztaltak alapján a legjobb áron. Minden vállalkozásnak minimum ilyen hozzáállással kéne működnie. Nekik nem a marketingjük tökéletes, hanem a munkájuk. Sok Sikert, és Köszönöm! Takács László

A XIV., XV., XVI. kerületekben illetve Csömörön, Kistarcsán és Kerepesen megjelenő hirdetési újságot ad ki társaságunk havi rendszerességgel. A kiadványokat úgynevezett “hirdetési pontokra” helyezzük ki, ahol az érdeklődők önként vehetik azt el. A recesszió hozta magával, hogy a vállalkozások fokozottabban próbálnak a médiákban megjelenni illetve a kedvező kondíciójú szolgáltatásokat keresők száma is növekedett, ezért az ezekre a pontokra kiszállított újságok száma egyre kevesebbnek bizonyult. Keresnünk kellett egy olyan nyomdát aki be tud vállalni viszonylag kis darabszámot is de ha szükséges akkor a nagyobb mennyiség sem jelent problémát. Kolléganőm vette fel a kapcsolatot az OfszetNyomda.hu-val és a kedves tájékoztatás, az előzékenység a kedvező árajánlat és a kivitelezési határidő miatt ajánlotta cégünknek, hogy rendeljünk nyomdai kivitelezési munkát. Azóta már többször is sikerült együtt dolgoznunk és részünkről korrektnek, minőségileg kifogástalannak és komplett, teljes szolgáltatásnak tudjuk minősíteni az OfszetNyomda.hu munkáját. Reméljük a későbbiekben is felhőtlen marad ez a kapcsolat.

További olvasnivalók

Gyorsrendelés

…mert az idő pénz! Ezen az oldalon lehetősége van megrendelni a leggyakoribb, legegyszerűbb nyomdai kiadványokat. Olyan paraméterű kiadványok kerülnek ide,

Tovább olvasom »

Nyomdai ajánlatkérés a legegyszerűbben, leggyorsabban.

Kényelmesen és gyorsan.

Csak a legszükségesebb paraméterek bekérésével.

Ezek is érdekelhetik:

Könyvlap

Munkáink

Biztos vagyok abban, hogy az Ön kiadványát is úgy tudjuk legyártani, hogy a végeredménnyel Ön is és mi is elégedettek leszünk. Az eddigi, több mint

Elolvasom »
SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
All rights reserved © Company Name, 2014
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio, cursus montes ac turpis. Ultrices! Massa integer augue ridiculus adipiscing, massa cras pid. Turpis placerat scelerisque, vut odio mus non, mattis porttitor, nunc odio, turpis tortor sit? Pid amet, sed facilisis.
 • Goblinus globalus fantumo tandempo
 • Scelerisque cursus dignissim donus
 • Montes vutario lacus quis arcupolisio
 • Leftomato denitro oculus tepircos den
 • Spiratio dodenus christmas popupius
 • Afrenius globalus spiritum tandempo
 • Fitatos vutario lacus quis arcup delis
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Várjon egy percet!
Megtalálta amit keresett?
Kérem mondja el nekünk a lenti rövid kérdőíven!
Sikerült választani?
Megrendelés lent
ÖNNEK MÁR VAN KEDVEZMÉNYE?
A nyilvántartásunk szerint az Ön előző rendelése alapján kedvezményt kaphat akár ebből a kiadványból is.
A részleteket az ofszetnyomda.hu/legyen-a-torzsvasarlonk/ oldalon tudja elolvasni.
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Akár 30% is lehet egyes rendeléseknél.*
*A kedvezmény a következő rendelésből kerül jóváírásra, ami az új rendelés 30%-a is lehet.
Árajánlatot szeretne kérni?
Ha nyomdai árajánlatot szeretne kérni egyszerű, gyors és könnyen használható felületen, akkor próbálja ki az ajánlatkérő chatrobotunkat, amivel pár perc alatt elkészítheti az ajánlatkérését!
Ez a vonat elment...
Ez az ajánlat legalább 2 hónapos. Frissíteni szükséges!
Rendelést csak az ajánlat frissítése után tud leadni.
A frissítés nem feltétlenül jelent új árakat, csak az ajánlat felülvizsgálatát a piaci változások függvényében.
...vagy mégse...?
Árajánlatot szeretne kérni?
Ha nyomdai árajánlatot szeretne kérni egyszerű, gyors és felhasználóbarát felületen, akkor próbálja ki az ajánlatkérő űrlapunkat, amit pár perc alatt ki tud tölteni!