3 reklámhordozó a javából

Vannak reklámhordozók, amelyek bearanyozzák a cége sikerét. Ilyen a képeslap, a könyvjelző, és a csoki is. Tanulja meg hát jól, és jókor bevetni őket, hiszen mivel az ügyfelek kedvencei, rendkívül hatásosak is.

Nézzük őket szép sorban!

1. Könyvjelző

A könyvjelző egy szuper reklámajándék, már csak azért is, mert a mai digitális világban jól esik kézbe fogni, és megjegyezni vele azt az aktuális oldalszámot, ahol éppen tartunk az olvasásban. Sőt, sokan a határidőnaplójukba is ezt teszik, mert sokkal könnyebb így kinyitni azt, mint a hagyományos szalagos megoldásút, amit sokszor keresgetni kell.

A könyvjelző határtalan lehetőségeket nyújt. Viszont ha azt szeretné, hogy ne dobják ki az ügyfelek, legyen olyan, amit akár minden nap élmény kézbe venni.

Ami szerepelhet rajta: újdonság bemutatása, kapcsolati adatok, a cég szlogenje, jelentős, hosszú távú akciók hirdetése.

Bátran rugaszkodjon el a megszokottól, tehát ha például kávéfőzőket árul, lehet a könyvjelző is ilyen alakú. Így sokkal nagyobb az esélye, hogy megtartják.

2. Csokoládé

Az ingyen csoki majdnem mindenkit elvarázsol. A bankok már rájöttek erre, és a prémium ügyfeleknek mindig ki van téve egy kis édesség. Még az sem gond, ha ők épp nem is kívánják, mert nagy az esélye, hogy egy családtagjuk számára elteszik.

A csokoládé kívánalmai a következők: legyen egy kis falatka csak, egy-két kockányi nagyságú, hogy akár zsebben is könnyen el lehessen vinni.

A csoki minőségén persze ne spóroljon. A vendégei, ügyfelei csak a legjobbat érdemlik. Csak így lesz édes élmény számukra az önnél való időzés, ügyintézés. Használja ki okosan a felületet, és a papíron mindenképp legyen rajta a cég logója, szlogenje, és egy kis reklám is, ha belefér.

3. Képeslap

Ha szeretné, hogy a cége beépüljön a köztudatba, terveztessen, és nyomtasson saját képeslapot. Arra figyeljen, hogy legyen egy plusz mondanivalója, hiszen így sokkal inkább megtartják az emberek. Ha pedig nyereményjátékot hirdet rajta, akkor egy szuper eszköz lehet abban, hogy még többen lájkolják a közösségi oldalait, és iratkozzanak fel a hírlevelére.

Szerintünk ezek a legjobb apropók a képeslapküldéshez:

 • szülinap, névnap
 • együttműködés, partnerség megköszönése
  Amikor egy ügyfélnek lapot küld, akkor azzal kifejezi a megbecsülését, és ő is értékesnek érzi magát.
 • „esztendős” ünnep, karácsony, új év
  Az alkalom ugyan adott, de emellett a tartalom lényege ne csak egy sima köszönés legyen, fejezze ki a cég megbízhatóságát is.

Ami biztos: mindenki szeret képeslapot kapni. Lovagolja meg ezt a trendet, és azt, hogy manapság már nincs tömeges képeslapküldés. Ennek köszönhetően a képeslapja biztosan kitűnik majd a szórólapok, és reklámújságok közül.

Egy tipp: indítson nyereményjátékot képeslap segítségével. Annak pedig, aki feltölti a képeslappal készült szelfijét a közösségi oldalára, és ellátja a cége hashtag-jével, annak például nyújthat százalékos kedvezményt a termékeiből, és sorsolhat közöttük főnyereményt. Ezzel pedig a gamifikáció, azaz a játékosítás oltárán is áldoz, ami bizony nem utolsó szempont.

A tervezést bízza egy tehetséges grafikusra, a nyomtatást pedig egy megbízható nyomdára. Tervezés során vegye figyelembe, hogy minél kreatívabb a képeslap, annál inkább megjegyzik. Játsszon bátran a lap formájával, és a felhasznált papír anyagával is.

Ám bármelyik reklámhordozóról is legyen szó, az alkotó folyamat során bátran kísérletezzen, és az elkészülési időbe számolja bele a változtatásokat is. A lényeg, hogy a végeredmény olyan legyen, hogy semmi kivetnivalót ne találjon benne.

Itt osztogathatja őket:

 • kiállításokon,
 • tréningeken,
 • tárgyalás végeztével,
 • kassza mellett is lehet kitéve.

Ne feledje: az ajándéknak mindenki örül, és ha nem csak kellemes meglepetés, hanem hasznos is, akkor sokkal nagyobb eséllyel tartják meg.

Az utolsó szó jogán: a design illjen a cég arculatába, hiszen a(z) (leendő) ügyfelek csak így tudják fejben összekapcsolni a céget a reklámhordozóval.

Céges képeslapra, könyvjelzőre, vagy csokipapírra volna szüksége? Nyomtatásra itt kérhet tőlünk árajánlatot.

Lájkolja az Ofszetnyomda Facebook oldalát, és értesüljön azonnal a legfrissebb híreinkről, akcióinkról!

Szia Csaba! Köszönöm szépen a munkátokat gyönyörű lett a prospektus. petrók tamás

DVD borítót nyomtak nekünk 1000 példányban. Az árral és a szolgáltatással is meg voltunk elégedve. A minőség is megfelelő volt. A következő munkánkat is náluk nyomjuk. Szarvas Péter  

További olvasnivalók

Íves ofszetnyomás

A nyomdaipar egyik legelterjedtebb technikája. Jelentése: átmásolás, áthelyezés. A nyomat a nyomólemezről egy gumikendőre, arról a papírra vagy más nyomathordozóra

Tovább olvasom »

Gyorsrendelés

…mert az idő pénz! Ezen az oldalon lehetősége van megrendelni a leggyakoribb, legegyszerűbb nyomdai kiadványokat. Olyan paraméterű kiadványok kerülnek ide,

Tovább olvasom »

Nyomdai ajánlatkérés a legegyszerűbben, leggyorsabban.

Kényelmesen és gyorsan.

Csak a legszükségesebb paraméterek bekérésével.

Ezek is érdekelhetik:

SUBSCRIBE TO NEWSLETTER
All rights reserved © Company Name, 2014
Dolor aliquet augue augue sit magnis, magna aenean aenean et! Et tempor, facilisis cursus turpis tempor odio, cursus montes ac turpis. Ultrices! Massa integer augue ridiculus adipiscing, massa cras pid. Turpis placerat scelerisque, vut odio mus non, mattis porttitor, nunc odio, turpis tortor sit? Pid amet, sed facilisis.
 • Goblinus globalus fantumo tandempo
 • Scelerisque cursus dignissim donus
 • Montes vutario lacus quis arcupolisio
 • Leftomato denitro oculus tepircos den
 • Spiratio dodenus christmas popupius
 • Afrenius globalus spiritum tandempo
 • Fitatos vutario lacus quis arcup delis
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Várjon egy percet!
Megtalálta amit keresett?
Kérem mondja el nekünk a lenti rövid kérdőíven!
Sikerült választani?
Megrendelés lent
ÖNNEK MÁR VAN KEDVEZMÉNYE?
A nyilvántartásunk szerint az Ön előző rendelése alapján kedvezményt kaphat akár ebből a kiadványból is.
A részleteket az ofszetnyomda.hu/legyen-a-torzsvasarlonk/ oldalon tudja elolvasni.
Végig nézte az ajánlatot?
Látta a kedvezményt?
Akár 30% is lehet egyes rendeléseknél.*
*A kedvezmény a következő rendelésből kerül jóváírásra, ami az új rendelés 30%-a is lehet.
Árajánlatot szeretne kérni?
Ha nyomdai árajánlatot szeretne kérni egyszerű, gyors és könnyen használható felületen, akkor próbálja ki az ajánlatkérő chatrobotunkat, amivel pár perc alatt elkészítheti az ajánlatkérését!
Ez a vonat elment...
Ez az ajánlat legalább 2 hónapos. Frissíteni szükséges!
Rendelést csak az ajánlat frissítése után tud leadni.
A frissítés nem feltétlenül jelent új árakat, csak az ajánlat felülvizsgálatát a piaci változások függvényében.
...vagy mégse...?
Árajánlatot szeretne kérni?
Ha nyomdai árajánlatot szeretne kérni egyszerű, gyors és felhasználóbarát felületen, akkor próbálja ki az ajánlatkérő űrlapunkat, amit pár perc alatt ki tud tölteni!